A dëshiron të jesh më i suksesshëm, më i motivuar, më i lumtur?

Ky është trajnimi që do të të japë jo vetëm motivim, por mbi të gjitha teknika dhe strategji efikase që mund t’i përdorësh menjëherë për të përmirësuar jetën, marrëdhëniet, fokusin, qëllimet e jo vetëm.

MENDIMET janë ato që përcaktojnë jetën tonë.

Ato fuqizojnë ose shkatërrojnë performancën tonë në jetë, punë, marrëdhënie, biznes…

Është detyra jonë të mësojmë se si të mendojmë pozitivisht e t’i përdorim mendimet tona në favorin tonë.
Dhe ka një mënyrë për ta bërë këtë…

MJETET DHE STRATEGJITË
QË DO TË MËSOSH…

  • Fokusimi në pozitivitet
  • Programimi i mendjes për sukses
  • Përcaktimi i qëllimeve
  • Marrja e veprimit
  • Strategjia Letër – Laps
  • Pyetjet që duhet të bësh

…DHE SHUMË TË TJERA!

Webinare Falas

WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (9)
ERMAL MAMAQI MENDO – NDRYSHO- FITO – TRAJNIM FALAS Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI! Në 2022, ne nuk jemi thjesht para një vit...
Mesatar
02:10:14
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (4)
Pse duhet të meditojmë? ✔ Për arsye se, ballafaqohesh me të njëjtat tema në jetë dhe nuk lëviz dot përpara! ✔ Për arsye se, ti ke nevojë të tejkalo...
Mesatar
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
5
5 (7)
WEBINAR FALAS 6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MËNDJEN & TRANSFORMUAR JETËN TËNDE​ MIRELA SULA Në këtë kurs do të mësoni si mund të clironi potenciali...
Mesatar
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (2)
TRAJNIM FALAS Thjesht kërce, Mos pengohesh NGA ALBI NAKO Trajnim falas i organizuar nga mjeshtri i madh Albi Nako dhe platforma TIDI.AL. Ky trajnim...
Fillestar
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only

KURSET KRYESORE

MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)
Ky kurs do të ju mësojë aftësitë e duhura nëse jeni në biznes ose nëse po mendoni ta hapni një të tillë. Do të mësoni si të bëni një plan biznesi, ...
24 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)

I Avancuar
49 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (11)
I Avancuar
42 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (9)
I Avancuar
15 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
5
5 (2)
Me blerjen e biletës së “Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut” në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për su...
17 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL3,500

MË TË REJAT

MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)
Ky kurs do të ju mësojë aftësitë e duhura nëse jeni në biznes ose nëse po mendoni ta hapni një të tillë. Do të mësoni si të bëni një plan biznesi, ...
24 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)

I Avancuar
49 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (11)
I Avancuar
42 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (9)
I Avancuar
15 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only

SHIKO VIDEON NËSE DËSHIRON TË BËHESH TRAJNER

HISTORIKU I PLATFORMËS

KËTU MUND TË SHIKONI ECURINË E TIDI.AL
SUPER EVENTE LIVE
KURSE TË PËRFUNDUARA
ABONENTË TË REGJISTRUAR
TRAJNERË TË ÇERTIFIKUAR
Top