YOGA ME KLODIN – WEBINAR FALAS

5 out of 5
5
1 VLERESIM

TRAJNIM FALAS

YOGA ME KLODIN

NGA KLODIAN MURATI

Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeçare.

Klodi ka mbaruar studimet e tij në Bruksel për  tantra-masazh, dhe tantra-alkemi në
SOURCE  SCHOOL OF TANTRA.

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

Çfarë do të përfitoni ju nga yoga?

  • Si të rrisni qetësinë e brëndshme
  • Si të rrisni forcën tuaj
  • Si të rrisni vetëbesimin tuaj
  • Si të rrisni kreativitetin tuaj
  • Si të rrisni dashurinë tuaj
  • Si të rrisni guximin tuaj

,

Klodi & Yoga

Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumevjeçare.

Unë do ju jap njohuritë e mia në lidhje me yogën dhe benefitet e saj.

Nga të gjitha këto që do dëgjoni, nuk janë libër i lexuar, por janë një libër i përjetuar, dhe kjo do ju ndihmojë të ndryshoni vizionin e jetës suaj.

Falë yogës unë vazhdoj të qëndroj ky që shihni këtu, gjatë gjithë kohës i karikuar me energji pozitive.

Falë yogës dhe vetëbesimit tim, çfarë kam dashur e kam arritur.

Unë falë yogës jam transformuar, nga një luftëtar i egër që kam qënë dikur, në një luftëtar shpirtëror. Dhe kjo është dhurata më e bukur që yoga më ka dhuruar, dhe unë këtë dhuratë dua ta transmetoj tek të gjithë ju.

Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeçare.

Klodi ka mbaruar studimet e tij në Bruksel për  tantra-masazh, dhe tantra-alkemi në
SOURCE  SCHOOL OF TANTRA.

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

TRAJNIM FALAS


YOGA ME KLODIN


NGA KLODIAN MURATI


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5
5 out of 5
1 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM