Kursi Excelit

5 out of 5
5
6 VLERESIME
TIDI.AL - Platforma e parë dhe e vetme në Shqip, Akademia juaj Online! Ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat për rritje personale

Në këtë kurs ju do të mësoni nga bazat e excelit derisa ju të bëheni përdorues të avancuar. Ky kurs është për të gjithë ata që dëshirojnë të punësohen si analist financiar, një biznes të ndërtoj raportet financiare apo dhe një individ që ka një ide biznesi dhe kërkon të ndërtojë një analizë paraprake për të parë përfitueshmërinë e idesë së tij.

Niveli bazik

1
STRUKTURA E FLETEVE EXCEL
2
MODIFIKIMI I RRESHTAVE DHE I KOLONAVE NE EXCEL
3
SI MUND TE KOPJOHEN TE DHENAT
4
FORMULAT BAZE TE EXCEL
5
BAZAT E FUNKSIONEVE TE EXCEL
6
FORMATIMI I QELIZAVE NE FLETET TONA
7
SI TE KRIJOJME NJE MENU PER TE ZGJEDHUR KATEGORINE
8
PERDORIMI DHE KOMBINIMI I BUTONAVE TE TASTIERES
9
SI TE FIKSOJME REFERENCAT APO KORDINATAT E QELIZAVE
10
SI TE ORGANIZOJME NJE INFORMACION PARA SE TA PRINTOJME

Niveli mesatar

1
FUNKSIONET NE IKONEN DATA NE MENU
2
KOMANDAT QE LEHTESOJNE PUNEN TUAJ
3
KOMANDAT QE KURSEJNE KOHEN NE EXCEL
4
CONDITIONAL FORMATING
5
FORMULAT E PERPARUARA ME BAZE SUM
6
VLOOKUP
7
PIVOT TABLE
8
MACRO
9
SI TE NDERTOJME GRAFIKET

Niveli i avancuar

1
KOMANDAT QE NDODHEN NE IKONEN DATA
2
FORMULAT FINANCIARE NPV
3
FUNKSIONI CONSOLIDATE
4
FUNKSIONI X-LOOKUP
5
PASQYRAT E TE ARDHURAVE DHE SHPENZIMEVE PASH KAPITAL,BILANCI,DHE FLUKSI I PARASE
6
SI TE ZGJIDHIM NJE PROBLEM NE EXCEL
7
SI TE KRIJOJME NJE DASHBOARD
5
5 out of 5
6 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
6
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM