Mësimet e Diolës

5 out of 5
5
7 VLERESIME

Kursi i nutricionit është një orientim drejt jetesës së shëndetshme. Temat janë përzgjedhur në mënyrë të tillë që kushdo prej jush ta gjejë veten, qoftë profesionistët që kanë studiuar shkencë dhe mjekësi, por edhe personat që duan të marrin më shumë informacion mbi nutricionin. Gjithcka që do të mësoni, është material i marrë shkencor nga literatura të mjekëve apo nutricionistëve klinikë, që unë kam patur si referencë gjatë gjithë punës time.

Kurrikula e Kursit

1
DIETA E BUKURISE
24:37
2
MREKULLIA E MEGADOZES SE VITAMINES C
37:53
3
RRITJA E SISTEMIT IMUNITAR
31:00
4
SI TE MBAJME DIETE PA MBAJTUR DIETE
43:59
5
PARANDALIMI DHE KURIMI I SEMUNDJEVE NEPERMJET USHQIMIT
40:08
6
LENGU I SELINOSE MJEKESIA JESHILE MODERNE
37:15
5
5 out of 5
7 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
7
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM