TIDI.AL Akademia juaj Online!

Abonimi në platformën tonë për të ndjekur filma në cilësi origjinale është i thjeshtë, mjafton të ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

Për informacione më të detajuara rreth abonimit për të shikuar filmat ju lutemi lexoni më tepër duke klikuar këtu!

Regjistrohuni në platformën tonë (nëse jeni ende të paregjistruar), klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/!

Pasi të jeni regjistruar në platformën tonë logohuni në zonën premium, klikoni Hyr tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/!


Bli Abonime / Filma, Seriale
Në fund të faqes mund të klikoni ikonën e fundit, e cila do ju shfaqë listën me paketat përkatëse për abonimet e duhura:

Pasi të keni klikuar tek ikona e videove do ju shfaqet lista e filmave, gjithashtu ju mund të vizitoni edhe linkun; https://tidi.globalassistance1st.com/product-category/filma/:

Klikoni tek butoni Bli Tani dhe do ju shfaqet shporta me produktet tuaja:

Nëse ju e keni shtuar më parë në shportë këtë produkt sistemi nuk do j’u lejojë që ta shtoni sërish, kjo ndodh për të shmangur gabimet dhe produkti të mos blihet dy herë, do ju shfaqet mesazhi:

Klikoni Shiko Shportën, Porosite ose Kaloni tek Kasa,  që të vazhdoni me pagesën.

Më pas do j’u shfaqen opsionet për të sistemuar pagesën:

Tani vendosni të dhënat e Kartës tuaj dhe përfundoni blerjen.

Tek emaili juaj do vijnë informacionet e nevojshëm për të aksesuar abonimin tuaj (kontrolloni edhe spam nëse është e nevojshme).

Abonimi juaj mund të aksesohet lehtësisht duke ndjekur udhëzimet në email ose mjafton të jeni të loguar dhe të klikoni tek produktet përkatëse duke klikuar në fund të faqes tek ikona e videove:


Bli Kurse / Trajnime
Për të blerë Kurse ose Trajnime në platformën tonë ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

Pasi të jeni futur me sukses në zonën premium : https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/, do ju shfaqet paneli i mëposhtëm:

Më pas vazhdoni me blerjen e Kursit:

Pasi të klikoni Bli Kursin, do kaloni automatikisht tek shporta, ju mund të vazhdoni me blerjen e trajnimit ose të ktheheni tek trajnimet e tjera dhe të shtoni trajnime të tjera në shportë për t’i blerë ato së bashku më pas:

Tani është hapi i radhës, plotësoni të dhënat tuaja, të cilat nevojiten për të procesuar pagesat:

Pasi të keni plotësuar saktë të gjitha informacionet tuaja klikoni në të djathtë tek butoni BLI ME KARTE. Tani kaloni tek kursi që keni blerë ose tek Zona Premium: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/!


Shiko Kurset / Trajnimet
Pasi të jeni regjistruar në platformën tonë është shumë e thjeshtë që të logoheni në zonën premium, klikoni Hyr tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/Pasi të keni blerë kurset tona, klikoni tek Fillo Kursin dhe ju shfaqet pamja e njëjtë si mëposhtë:

Nëse dëshironi të modifikoni të dhënat e profilit tuaj dhe detajet e llogarisë klikoni tek ikona e settings në të djathtë lartë, ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/#settings.

Pasi të keni kompletuar komplet trajnimin juve do ju gjenerohet automatikisht nga sistemi Çertifikata e Pjesëmarrjes me emrin tuaj.


Llogaria juaj do të jetë e aksesueshme nga ju edhe për qëllime të tjera pa patur nevojë që të regjistroheni sërish. Këtë llogari ju mund ta përdorni për të blerë produkte dhe shërbime si edhe abonime premium për filma, etj!
Në fund të faqes ndodhen edhe opsione të tjera të aksesimit të platformës tonë për produkte dhe shërbime të ndryshme:

Bëhu Trajner; Ky opsion shërben për të gjithë ata profesionistë, të cilët duhet të regjistrohen për t’u bërë trajnerë në platformën tonë.
Aplikime; Këtu mund të aplikoni për t’u bërë vullnetarë ose opsione të tjera ekzistuese për t’u bashkuar me skuadrën e Tidi.AL.
Zona për Affiliate; Çdo person i cili dëshiron të referojë dikë në faqen tonë mund të fitojë 10% për çdo blerje që realizohet në faqen tonë dhe mudn të përfitojë bonuse dhe oferta të ndryshme. 
Zona e klientit (kurse/trajnime); këtu mund të aksesini kurset dhe trajnimet dhe ofertat tona, gjithashtu, këtu do ju shfaqen të gjithë kurset dhe trajnimet që ju keni blerë tek Tidi.AL.
Llogaria (filma/produkte); Këtë llogari ju mund ta përdorni për të blerë produkte dhe shërbime si edhe abonime premium për filma, etj.
Shporta; Gjatë procesit të blerjes mund të kaloni tek shporta prë të verifikuar produktet që dëshironi të bleni.
Icona 1; Kaloni direkt në home (në faqen kryesore);
Icona 2; Zona Premium, Kurse, Trajnime, etj;
Icona 3; Zona për Affiliate;
Icona 4; Llogaria (filma/produkte);
Icona 5; Shporta.