MENDO – NDRYSHO – FITO

MENDO – NDRYSHO – FITO (Zürich, Switzerland)

MENDO - NDRYSHO - FITO Zyrih (Zvicër), 13 dhe 14 nëntor 2021 Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre! Rezervo Tani MENDO - NDRYSHO - FITO Zyrih (Zvicër), 13 dhe 14 nëntor 2021 Hilton Garden Inn Zurich Limmattal, (⇱ shiko vendndodhjen në google) E shtunë 13 Nëntor 2021: Orari i event-trajnimit: [...]

MENDO – NDRYSHO – FITO (Skopje, North Macedonia)

MENDO - NDRYSHO - FITO (Skopje, North Macedonia), 04 dhe 05 dhjetor 2021 Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre! Rezervo Tani MENDO - NDRYSHO - FITO Shkup (Maqedoni e Veriut), 04 dhe 05 dhjetor 2021 E shtunë 13 Nëntor 2021: Orari i event-trajnimit: 10.00 – 18.00 (ora e Tiranës) GMT+1.  E [...]

MENDO – NDRYSHO – FITO (Tiranë)

MENDO - NDRYSHO - FITO Tiranë, 11 dhe 12 dhjetor 2021 Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre! Rezervo Tani MENDO - NDRYSHO - FITO Tiranë, 11 dhe 12 dhjetor 2021 E shtunë 11 Dhjetor 2021: Orari i event-trajnimit: 10.00 – 18.00 (ora e Tiranës) GMT+1. E dielë 12 Dhjetor 2021: [...]

MENDO – NDRYSHO – FITO (Prishtinë, Kosovë)

MENDO - NDRYSHO - FITO (Prishtinë, Kosovë), 18 dhe 19 dhjetor 2021 Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre! Rezervo Tani MENDO - NDRYSHO - FITO (Prishtinë, Kosovë), 15 dhe 16 janar 2022 ''Eventi që po ndryshon jetën e shumë njerëzve'' Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e [...]

MNF – MENDO – NDRYSHO – FITO

MNF Shkup L14,951 Bli Tani MNF Tiranë L14,951 Bli Tani MNF Prishtinë L14,951 Bli Tani

Top