TIDI.AL Akademia juaj Online!

Regjistrimi në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/!
Tek REGJISTROHU vendosni një USERNAME të lehtë për tu mbajtur mend nga ju, vendosni një E-MAIL të aksesueshëm nga ju, i cili duhet të jetë i sigurtë (sugjerohet gmail). Krijoni një FJALËKALIM që do ju nevojitet për tu kyçur në llogarinë tuaj. Të njëjtin password vendoseni edhe tek PËRSËRITE FJALËKALIMIN. Gjithashtu, nevojitet një NUMËR TELEFONI personal që do shërbejë për të verifikuar llogarinë tuaj. Në fund klikoni butonin REGJISTROHU.


LOGIN (HYR NË LLOGARI)
Pasi të jeni regjistruar në platformën tonë është shumë e thjeshtë që të logoheni në zonën premium, klikoni Hyr tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/Menjëherë sapo të jeni regjistruar ju mund aksesoni Zonën Premium dhe të përfitoni nga ofertat tona. 

Pasi të jeni loguar në llogarinë tuaj do ju shfaqet Zona e Klientit, në të cilën mund të aksesoni kurset dhe trajnimet në të ardhmen, pasi të keni përfituar ofertat tona, gjithashtu, këtu do ju shfaqen të gjithë kurset dhe trajnimet që ju keni blerë tek Tidi.AL.


Me këtë regjistrim llogaria juaj do të jetë e aksesueshme nga ju edhe për qëllime të tjera pa patur nevojë që të regjistroheni sërish. Këtë llogari ju mund ta përdorni për të blerë produkte dhe shërbime si edhe abonime premium për filma, etj!
Në fund të faqes ndodhen edhe opsione të tjera të aksesimit të platformës tonë për produkte dhe shërbime të ndryshme:

Bëhu Trajner; Ky opsion shërben për të gjithë ata profesionistë, të cilët duhet të regjistrohen për t’u bërë trajnerë në platformën tonë.
Aplikime; Këtu mund të aplikoni për t’u bërë vullnetarë ose opsione të tjera ekzistuese për t’u bashkuar me skuadrën e Tidi.AL.
Zona për Affiliate; Çdo person i cili dëshiron të referojë dikë në faqen tonë mund të fitojë 10% për çdo blerje që realizohet në faqen tonë dhe mund të përfitojë bonuse dhe oferta të ndryshme. 
Zona e klientit (kurse/trajnime); këtu mund të aksesoni kurset dhe trajnimet dhe ofertat tona, gjithashtu, këtu do ju shfaqen të gjithë kurset dhe trajnimet që ju keni blerë tek Tidi.AL.
Llogaria (filma/produkte); Këtë llogari ju mund ta përdorni për të blerë produkte dhe shërbime si edhe abonime premium për filma, etj.
Shporta; Gjatë procesit të blerjes mund të kaloni tek shporta për të verifikuar produktet që dëshironi të bleni.
Icona 1; Kaloni direkt në home (në faqen kryesore);
Icona 2; Zona Premium, Kurse, Trajnime, etj;
Icona 3; Zona për Affiliate;
Icona 4; Llogaria (filma/produkte);
Icona 5; Shporta.