MOTIVIM

MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)
Ky kurs do të ju mësojë aftësitë e duhura nëse jeni në biznes ose nëse po mendoni ta hapni një të tillë. Do të mësoni si të bëni një plan biznesi, ...
24 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (10)

I Avancuar
49 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (11)
I Avancuar
42 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM
5
5
Members only
5
5 (9)
I Avancuar
15 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
5
5 (2)
Me blerjen e biletës së “Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut” në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për su...
17 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL3,500
MOTIVIM
5
5
ALL180,000 ALL48,000
5
5 (7)
1 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL180,000 ALL48,000
SPECIAL
2 DITE TRAJNIM – MASTER “MENDO, NDRYSHO, FITO”
MOTIVIM
8 ORË NË DITË
ALL163,000
I Avancuar
34 LEKSIONE
8 ORË NË DITË
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL163,000
SPECIAL
Copy of Banner 1920x1080 Per Web (1)
5
5 (6)
Fillestar
5 LEKSIONE
24 MINUTA
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL47,000
Top