New course

SUKSESI NE SHITJE

Instructor
Denis Gafuri
2 STUDENTE enrolled
5
2 VLERESIME
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • VLERËSIME
Denis Gafuri Banner 1920x1080 Per Web (1)
VdoCipher Error: Video ID not found

Permbajtja e modulit te pare: Suksesi ne shitje / jeta eshte shitje

• Cka eshte shitja

• Brand awareness – sit e jemi Super Man dhe Super Goca e te kompanis

• Magjia për të fituar më shumë;

• Aftësia dhe gatishmëria për të mësuar;

• Qasja ndaj shitjes dhe metodat e saj;

• Gjendja mendore ndaj shitjes(majdseti-mendesia e shitesit te mire);

• Komunikimi;

• Hulumtimi

• Prezenca online

• Goala – objektiva – Qëllimi – Shënjestra;

• Suksesi!;

• Pse të punojmë më shumë?;

• Inventari i produktit;

• Elevator pitch;

• Tabela krahasuese e konkurencës;

• TTD – Tregu total në dispozicion;

• Krijimi i procesit të shitjes;

• Tabela e procesit të shitjes me 7 hapa;

• Si t’a trajtojmë klientin i cili dëshiron të prishë marrëveshjen?

• Inkasimi borgjeve $

• Fjalët e ndyta (pista) në shitje – sipas studimeve ne HARWARD;

• Fjalët frikësuese – sipas studimeve ne HARWARD:

• Gjuha e trupit (komunikimi joverbal); GRATIS

5.0
2 VLERESIME
Stars 5
2
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0