Konventa për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut

5 out of 5
5
2 VLERESIME

Me blerjen e biletës së
“Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut”
në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për sukses” nga Ermal Mamaqi.

1
Webinar Konventa për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut
01:26:43
2
DENIS GAFURI Hapja dita e pare
3
JORDAN BERGINC
4
ERMAL MAMAQI
5
SHEKI USEINI
6
ROBBY FRANK
7
MIACAELA PASSERI
8
MIRELA SULA
9
DRITON NIKQI
10
SHKELZEN JUSAJ
11
MIMOZA THAQI
12
DIANA PUSHI BEQARI
13
ASETILA KOSTINGER
14
KAPLESH PATEL
15
DENIS dita e dyte
16
Komentet e pjesamresve te konvetes 3
17
RECAP Reklama e Kon 3 per TIDI.AL
5
5 out of 5
2 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
2
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM