MENDO – NDRYSHO – FITO

Mendo – Ndrysho – Fito, është një trajnim dedikuar zhvillimit personal i cili do ndikojë pozitivisht në përmirësimin e cilësisë së jetës tuaj!

EVENTET E ARDHSHME

Zgjidh trajnimin që dëshiron të marrësh pjesë dhe rezervo biletën tënde.

➤ Tiranë  Prill 2023

➤ Zvicër  2023

➤ Prishtinë 2023

Po shfaqen krejt 2 përfundimet