Business Mastery

5 out of 5
5
10 VLERESIME

Ky kurs do të ju mësojë aftësitë e duhura nëse jeni në biznes ose nëse po mendoni ta hapni një të tillë.
Do të mësoni si të bëni një plan biznesi, marketingu, si të rrisni shitjet apo të krijoni një strukturë e cila do të prodhojë sukses.
Pas përfundimit të këtij trajnimi biznesi juaj do të jetë në një tjetër nivel, si dhe ju do të jeni një lider i suksesshëm.

Kapitulli 1

1
Leksion : Mëso aftësitë që duhen për të rritur shitjet dhe të ardhurat
02:24:55
2
Interaktiviteti 1.1 : Pyetje – Përgjigje Grupi 1
01:21:22
3
Interaktiviteti 1.2 : Pyetje – Përgjigje Grupi 2
02:31:20

Kapitulli 2

1
Leksion : Bëhu lider i suksesshëm
01:37:32
2
Interaktiviteti 2 : Pyetje – Përgjigje
01:57:42

Kapitulli 3

1
Leksion 3 – 1 : Ofro një produkt/shërbim të mrekullueshëm
01:02:08
2
Leksion 3 – 2 : Ofro një produkt/shërbim të mrekullueshëm
27:37
3
Interaktiviteti 3 : Pyetje – Përgjigje
02:16:21

Kapitulli 4

1
Harto/dizenjo një plan biznesi
47:13
2
Interaktiviteti 4 : Pyetje – Përgjigje
01:58:40

Kapitulli 5

1
Harto/dizenjo një plan marketingu
01:38:26
2
Interaktiviteti 5 : Pyetje – Përgjigje
01:18:50

Kapitulli 6

1
Gjenero numra më të mëdhenj
01:34:08
2
Interaktiviteti 6 : Pyetje – Përgjigje
02:56:23

Kapitulli 7

1
Tërhiq dhe mbaj pranë njerëz të mirë
01:10:36
2
Interaktiviteti 7 : Pyetje – Përgjigje
01:26:48

Kapitulli 8

1
Perfeksiono proçesin e shitjes
01:48:13
2
Interaktiviteti 8 : Pyetje – Përgjigje
02:14:20

Kapitulli 9

1
Bëhu një biznesmen i madh
57:18
2
Interaktiviteti 9 : Pyetje – Përgjigje
02:08:56

Kapitulli 10

1
Krijo një eksperiencë fantastike për klientin
01:13:50
2
Interaktiviteti 10 : Pyetje – Përgjigje
01:53:23

Kapitulli 11 - Së shpejti...

1
Leksioni 11 :
2
Interaktiviteti 11 :
5
5 out of 5
10 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
10
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM