NDRYSHIMI PER SUKSES – ERMAL MAMAQI

5 out of 5
5
9 VLERESIME

NDRYSHIMI PER SUKSES

1
ERMAL MAMAQI – PREZANTIM
2
INTRO
4 MINUTA
3
LEXIMI I LIBRAVE
5 MINUTA
4
NJERIU QE KALOI SAHARANE
7 MINUTA
5
PLAKA E ARMATOSUR
2 MINUTA
6
TRE HAPA LARG ARIT
5 MINUTA
7
LIDERAT NUK LINDIN, BEHEN
7 MINUTA
8
SHKRUAJ NDRYSHIMIN
4 MINUTA
9
FUNKSIONI I PARASE
6 MINUTA
10
PROCESI I NDRYSHIMIT
4 MINUTA
11
BEHU REALIST
3 MINUTA
12
INTERPRETIMI = NDJENJA
6 MINUTA
13
BESIMET
2 MINUTA
14
KORRISTI
1 MINUT
15
VIZUALIZO ATE QE DO
4 MINUTA
16
NDRYSHO NATYRSHEM
4 MINUTA
17
LERE NDRYSHIMIN TE ZGJASE
2 MINUTA
18
JINI GJITHMONE POZITIV
2 MINUTA
19
SI DUHET DHENE URDHRI
2 MINUTA
20
HISTORIA ME AVIONIN QE BIE
7 MINUTA
21
SHEF BYTHE
3 MINUTA
22
HISTORIA ME PRIFTIN
3 MINUTA
23
TAKIM ME VETEN 1 ORE
1 MINUT
24
HISTORIA ME MOTORRISTIN
5 MINUTA
25
KATER FAZAT E NDRYSHIMIT
7 MINUTA
26
KUPTO, PARASHIKO DHE REAGO, HISTORIA ME CIKLLOPIN
3 MINUTA
27
NDRYSHO, MODIFIKOHU, PERSHTATU, HISTORIA ME SHALQININ NE SUPERMARKET
1 MINUT
28
COHU NE OREN 5
7 MINUTA
29
NJEREZIT QE KENI PRANE MUND TUA NXIJNE JETEN NESE NUK I BENI TE LUMTUR
3 MINUTA
30
MUND TE SHKOJE DHE ME KEQ
2 MINUTA
31
PERDORE FRIKEN, HISTORIA ME DOBESIMIN
5 MINUTA
32
HISTORIA ME JOELIN NE VALBONE
5 MINUTA
33
HISTORIA ME TAXISTIN
1 MINUT
34
FOKUSOHU TEK E MIRA, USHTRIMI ME NGJYRAT
4 MINUTA
5
5 out of 5
9 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
9
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM