MASTER (MENDO, NDRYSHO, FITO) – 2 DITË TRAJNIM

INTRO

1
PERMBLEDHJE E TRAJNIMIT
2
ERMAL MAMAQI – PREZANTIM
3
CFARE DO TE MESOSH?
4
SFIDA QE PO KALON NE KETO MOMENTE
5
SFIDA QE PO KALON NE KETO MOMENTE, CFARE MESOVA?
6
PSE DUHET TME DEGJOSH MUA?
7
PER KE ESHTE DHE PER KE NUK ESHTE KY TRAJNIM?
8
4 PJESET E SEKRETIT
9
KUNDERSHTITE E ZAKONSHME

MENDO

1
RISHKRUAJE JETEN TENDE
2
MENDO SI DUHET
3
LIGJI I UNIVERSIT
4
LIGJI I ZEVENDESIMIT
5
LIGJI SHKAK-PASOJE
6
FOKUS
7
STRATEGJIA 10 PYETJE ZGUPTHI
8
TAKIM ME VETEN
9
DYSHIMI

PERCAKTO

1
PERCAKTIMI I QELLIMEVE
2
STRATEGJIA LETER-LAPS
3
BESIM PER QELLIMIN
4
VIZUALIZIM PAS 5 VITESH
5
VENDIMI PER TU BERE I PASUR
6
KURSIMI
7
6 HAPAT E HILLIT
8
MBYLLJA ME URIM

NDRYSHO

1
RIPROGRAMIMI
2
DO FLASIM PER ENERGJINE – ENERGJIA
3
HISTORIA ME ELEFANTIN
4
HISTORIA E GJYSHES

VEPRO

1
STRATEGJITE E VEPRO-SE
2
PERBALLU ME DHIMBJEN
3
LEVA PER VEPRIMIN
4
MENTORI IM

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 221 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 8 ORË NË DITË
LEKSIONE: 34
Video: 16 ORË
NIVELI: I Avancuar