Fuqia e Zhvillimit Personal

5 out of 5
5
11 VLERESIME

Kapitulli 1 - Psikologjia e fitores

1
Psikologjia e fitores
02:16:51

Kapitulli 2 - 7 Ligjet mentale

1
7 Ligjet mentale
01:21:25

Kapitulli 3 - Çliro potencialin

1
Çliro potencialin
01:25:57

Kapitulli 4 - Fuqia e superkoshiencës

1
Fuqia e superkoshiencës
01:05:59

Kapitulli 5 - Merr kontrollin e jetës tënde

1
Merr kontrollin e jetës tënde
33:09

Kapitulli 6 - Elimino emocionet negative

1
Elimino Emocionet Negative
53:57

Kapitulli 7 - Hiq frenat

1
Hiq frenat
01:25:07
2
Interaktivitet – Hiq frenat
02:02:23

Kapitulli 8 - Shtypi shqetësimet

1
Shtypi shqetësimet
58:44

Kapitulli 9 - Programimi i mëndjes tuaj për sukses

1
Programimi i mëndjes tuaj për sukses
01:24:04
2
Interaktivitet - Programimi i mëndjes tuaj për sukses
02:11:16

Kapitulli 10 – Të ndryshosh konceptin për veten

1
Të ndryshosh konceptin për veten
49:24
2
Interaktivitet – Të ndryshosh konceptin për veten
01:59:53

Kapitulli 11 – Dieta e re mendore

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Dieta e re mendore
01:12:26
2
Interaktivitet – Dieta e re mendore
03:30:31

Kapitulli 12 – Programimi i trurit

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Programimi i trurit
35:01
2
Interaktivitet – Programimi i trurit
02:02:31

Kapitulli 13 – Teknika të shpejta mësimi

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Teknika të shpejta mësimi
45:02
2
Ermali – Meditimi
17:14
3
Interaktivitet – Teknika të shpejta mësimi
02:14:22

Kapitulli 14 – 5 Çelsa për vendosjen e qëllimit

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – 5 Çelsa për vendosjen e qëllimit
01:18:58
2
Interaktivitet – 5 Çelsa për vendosjen e qëllimit
01:28:19

Kapitulli 15 – Hapa për proçesin e vendosjes së qëllimit

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – 5 Hapa për proçesin e vendosjes së qëllimit
01:54:57
2
Interaktivitet – 5 Hapa për proçesin e vendosjes së qëllimit
01:57:14

Kapitulli 16 – Misioni juaj personal

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Misioni juaj personal
01:12:13
2
Interaktivitet – Misioni juaj personal
02:08:43

Kapitulli 17 – Mendja juaj superkoshiente

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Mendja Juaj Superkoshiente
01:36:55
2
Interaktivitet – Mendja juaj superkoshiente
02:19:05

Kapitulli 18 – Strategjia për menaxhimin e kohës

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Strategjia për menaxhimin e kohës
01:10:48
2
Interaktivitet – Strategjia për menaxhimin e kohës
01:51:17

Kapitulli 19 – Kupto marrëdhënien mendje – trup

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Kupto marrëdhënien mendje – trup
35:19
2
Interaktivitet – Kupto marrëdhënien mendje – trup
02:16:51

Kapitulli 20 – Eleminimi i stresit dhe i tensionit

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Eleminimi i stresit dhe i tensionit
01:08:51
2
Interaktivitet – Eleminimi i stresit dhe i tensionit
01:24:50

Kapitulli 21 – Një përsonalitet i shëndetshëm

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Një përsonalitet i shëndetshëm
01:06:00
2
Interaktivitet – Një përsonalitet i shëndetshëm
02:12:47

Kapitulli 22 – Ndërto marrëdhënie superiore

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Ndërto marrëdhënie superiore
49:29
2
Interaktivitet – Ndërto marrëdhënie superiore
02:25:00

Kapitulli 23 – Si të rrisësh superfëmijë

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Si të rrisësh superfëmijë
45:39
2
Interaktivitet – Si të rrisësh superfëmijë
02:38:09

Kapitulli 24 – Gjej qëllimin e vërtetë në jetë

1
Fuqia e Zhvillimit Personal – Gjej qëllimin e vërtetë në jetë
21:41
2
Interaktivitet – Gjej qëllimin e vërtetë në jetë
02:42:55
5
5 out of 5
11 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
11
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM