6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MENDJEN – MIRELA SULA

5 out of 5
5
6 VLERESIME
VdoCipher Error: Video ID not found

ME BLERJEN E KËTIJ KURSI JU GJITHASHTU PËRFITONI:

1) PDF “MOS E LËR MENDJEN TË IKË”

2) AUDIO BOOK

3) FTESË PËR NJË NGA EVENTET E “GLOBAL WOMAN” ONLINE

4) GROUP COACHING

5) NDRYSHIMI PËR SUKSES – ERMAL MAMAQI

6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MENDJEN DHE TRANSFORUMUAR JETËN TËNDE - MIRELA SULA

1
FUQIA E SUBKOSHIENCES
2
SI TE DALESH NGA ZONAT E ERRETA MENDORE
3
SI TE KESH KONTROLL MBI MENDIMET E TUA
4
SI TE ARRISH POTENCIALIN TEND
5
SI TE CLIROSH BLLOKIMIN MENDOR
6
SI TE KTHESH MENDJEN NE PARA
7
LIBRI - MOS E LER MENDJEN TE IKE

ME BLERJEN E KETIJ KURSI JU GJITHASHTU PERFITONI:

1) PDF “MOS E LER MENDJEN TE IKE”

2) AUDIO BOOK

3) FTESE PER NJE NGA EVENTET E “GLOBAL WOMAN” ONLINE

4) GROUP COACHING

5) NDRYSHIMI PER SUKSES – ERMAL MAMAQI

5
5 out of 5
6 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
6
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM