MËSO MEDITIMIN NGA SHEKI – WEBINAR

5 out of 5
5
4 VLERESIME

Pse duhet të meditojmë?

✔ Për arsye se, ballafaqohesh me të njëjtat tema në jetë dhe nuk lëviz dot përpara!

✔ Për arsye se, ti ke nevojë të tejkalosh barrierat që vazhdimisht të paraqiten!

✔ Për arsye se, ndjehesh i frikësuar nga e nesërmja!

✔ Për arsye se, ti mund ta jetosh jetën si krijues dhe jo si viktimë!

✔ Për arsye se, ti je një tempull i gjallë i Perëndisë!

 

WEBINAR FALAS

 

Mësoni hapat e para të meditimit të përshtatshme për të gjitha moshat me mjeshtrin Sheki Useini

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

MEDITIMI ËSHTË PËR TY

WEBINAR FALAS

 

MËSO MEDITIMIN

Mësoni hapat e para të meditimit të përshtatshme për të gjitha moshat me mjeshtrin Sheki Useini

Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!


 

5
5 out of 5
4 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
4
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM