SUKSESI NË SHITJE NGA DENIS GAFURI – WEBINAR

Instructor
Denis Gafuri
5
1 VLERESIM
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • NJOFTIME
  • VLERËSIME
Add-a-headingDenzs

TRAJNIM FALAS

 

SUKSESI NË SHITJE

FITO NJOHURI TË REJA PËR ARRITJE MAKSIMALE TË SUKSESIT NË SHITJE!

NGA DENIS GAFURI

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

PËR KË ËSHTË KY TRAJNIM?

  • Për TY që dëshiron të jesh më I miri në punën që bën
  • Për TY që do të arrish sukses në shitje
  • Për TY që dëshiron të arrish suksese në jetë
  • Për TY që dëshiron të angazhohesh në maksimum të shfrytëzosh potencialit që ke
  • Për TY që dëshiron të jesh profesionist në veprimtarinë që zhvillon
  • Për TY që dëshiron të fitosh më shumë para.

 

MËSO TEKNIKAT KRYESORE TË SHITJES

PSE DUHET TË MË DËGJONI?

• Sepse ja kam dedikuar jeten shitjes

• Sepse kam filllar nga zero, kam dështuar, kam humbur të gjitha dhe I kam rikthyer të gjitha

• Kam mësuar nga trajnerët më të mire në botë dhe I kamzbatuar në praktikë

• Kam investuar në vetëpërmirësim, mbi qindra e mijëra euro

• Kam mbajtur trajnime në kompani vendore, rajonale dhe ndërkombëtare.

 

TRAJNIM FALAS

SUKSESI NË SHITJE

FITO NJOHURI TË REJA PËR ARRITJE MAKSIMALE TË SUKSESIT NË SHITJE!

NGA DENIS GAFURI

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

 

TRAJNIM FALAS


SUKSESI NË SHITJE


NGA DENIS GAFURI


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5.0
1 VLERESIM
Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0