MENDO, NDRYSHO, FITO – WEBINAR

Instructor
Ermal Mamaqi
408 STUDENTE enrolled
5
9 VLERESIME
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • NJOFTIME
  • VLERËSIME
Banner 1920x1080 (1)

ERMAL MAMAQI

MENDO – NDRYSHO- FITO – TRAJNIM FALAS

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

Në 2022, ne nuk jemi thjesht para një viti të ri. Ne po përballemi me një botë krejt të re – dhe nëse doni të ngriheni  lart e më LART në këtë botë të re, ju duhet të ndyshoni dhe përshtateni gjithashtu.

NUK KENI PSE TË PRISNI QË GJËRAT TË NDRYSHOJNË NGA JASHTË. NUK DUHET TË LINI RRETHANAT E JASHTME TË KONTROLLOJNË JETËN TUAJ.

Njerëzit që bëhen të suksesshëm në 2021 nuk do të jenë me fat – ata do të jenë të përgatitur. Fituesit parashikojnë. Humbësit reagojnë.

Realiteti është se shumica e njerëzve do të lejojnë që frika, dyshimi dhe pasiguria e tyre e jashtme të kontrollojnë të ardhmen e tyre. Ata do të presin … do të ndihen të bllokuar … dhe do të humbin mundësinë për të krijuar një qëllim të ri, sukses të ri dhe një trashëgimi të re për veten dhe familjen e tyre.

Pra, kur të shfaqet mundësia juaj, a do të jeni të përgatitur? Apo akoma më mirë, po sikur të dinit të krijonit mundësinë tuaj VET?

Nëse Nuk Po Përmirësohesh, Po Përkeqësohesh

KOHA TË NDRYSHONI ËSHTË TANI

SHIKO TANI!

ERMAL MAMAQI

MENDO - NDRYSHO - FITO

TRAJNIM FALAS


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5.0
9 VLERESIME
Stars 5
9
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0