PUBLIC SPEECH & STAND UP COMEDY

5 out of 5
5
6 VLERESIME

WEBINAR FALAS

1
Webinar FALAS – PUBLIC SPEECH

PUBLIC SPEECH & STAND UP COMEDY

1
Guximi për të folur/per tu degjuar. Si të heqësh ndrojtjen. Performanca sekrete. Fjalimi I Ashensorit.
2
Si të njohësh temat dhe të “peshkosh” temën tënde.Të shkruash tekstin tënd. (Ushtrime-Lojra)
3
Public Speech dhe Stand up Comedy. Ku bashkohen dhe ku ndahen. Forma dhe “Erezat” e një Public Speech
4
Ndërtimi i një fjalie humoristike në “Stand Up Comedy”.Rregulli i treshit, “Magic three”
5
Si të kaloj nga audienca e Klasës në Skenë të madhe? (Fjala Artistike) Pauzat, zhdërvjelloret, Thekset
6
Gjuha e Trupit (Lojra)
7
Te bësh njerezit të qeshin, Skena e fatit tënd, Mos bëj keto…
8
Perla nga goja e fëmijëve ne Botë, video ne Shqipëri. Fëmijë që kanë ndryshuar botën.
5
5 out of 5
6 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
6
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM