Thjesht kërce mos pengohesh

Instructor
Albi Nako
5
3 VLERESIME
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • VLERËSIME
Banner 1920x1080 Per Web
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ky kurs ndihmon fëmijën në elasticitetin fizik por jo vetëm, pasi e ndihmon shumë të jetë fëmijë social, dhe të ndjekë ëndrrën e tij.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
5
3 VLERESIME
Stars 5
3
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0