Yoga me Klodin

5 out of 5
5
6 VLERESIME
TIDI.AL - Platforma e parë dhe e vetme në Shqip, Akademia juaj Online! Ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat për rritje personale

1
1-Ushtrime Yoga per fillestare & Artritin
2
2-Ushtrime per muskujt e barkut,organet e brendshme,organet gjinekologjike.
3
3-Ushtrime per shpinen
4
4-Zhbllokimi i energjive pozitive.
5
5-ushtrime per syte punonjesit ne zyre.
6
6-Si te zgjohemi ne mengjes.
7
7-Teknikat e frymarjes ne mengjes
8
8-Si te ushqehemi
9
9-Si te marrim fryme
5
5 out of 5
6 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
6
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM