TRAJNIM FALAS NGA ALBI NAKO – WEBINAR

Instructor
Albi Nako
5
2 VLERESIME
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • NJOFTIME
  • VLERËSIME
Add-a-headingBnakuo

TRAJNIM FALAS

Thjesht kërce, Mos pengohesh

NGA ALBI NAKO

Trajnim falas i organizuar nga mjeshtri i madh Albi Nako dhe platforma TIDI.AL.
Ky trajnim është për fëmijët 5 – 11 vjeç në zhanerin e hip-hopit.

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

,

ÇFARË ËSHTË KËRCIMI?

CILAT JANË SEKRETET E KËRCIMIT?

Nuk ka asnjë ndjenjë më të bukur në botë sesa të zhvendosësh në një pjesë të muzikës dhe të lësh gjithë pjesën tjetër të botës të zhduket.

 

BENEFITET E KËRCIMIT

 

ALBI NAKO

Albi Nako ka studiuar në shkollën e baletit dhe është diplomuar në akademinë e arteve për koreografi.
Është specializuar në Universitetn e Mantovas në Itali dhe ka punuar në kompantë më prestigjize të Dancit në shumë shtete si Gjermani ,Greqi ,SHBA, Itali etj.

Koreograf zyrtar prej 21 vitesh në Tv Klan i pothuajse të gjithave programeve televizive duke filluar nga porta e fatit deri musical Klan. Themelues i Star Academi.
Pjesmarrës me numra special baleti çdo vit në Këngën Magjike dhe drejtor artistik koreograf në Dance With Me Albania në të gjitha edicionet.
Themelues i akademisë më prestigjoze të dancit , “Albi Nako Dance”.
Arkitekt i shumë prej figuarve të baletit shqiptar.

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

TRAJNIM FALAS


Thjesht kërce, Mos pengohesh


NGA ALBI NAKO


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5
2 VLERESIME
Stars 5
2
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0