MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE NGA MIMOZA PASHA – WEBINAR

5 out of 5
5
1 VLERESIM

TRAJNIM FALAS

MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE

NGA MIMOZA PASHA

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

SUKSESI VJEN SI REZULTAT I NDRYSHIMIT TE ZONËS SE REHATISË.

Nëse qëllimi në jetën tuaj është të jeni më të mirët në fushën në të cilën ndodheni (kompaninë, institucionin, ndërmarrjen – prodhuese, shërbyese apo tregtare) atëherë duhet të kuptoni që duke punuar vetëm në një mënyrë të vakët nuk do të jeni kurrë i suksesshëm, ose duke menduar se ç’mund të ndodhë ?
,
,

PËR KË ËSHTË KY TRAJNIM?

  • Ky Trajnim Është I Përshtatshëm Dhe I Nevojshëm Për Studentët Që Ndodhen Në Vitin E Fundit Të Studimeve Dhe Duan Që Të Hynë Me Më Shumë Vetëbesim Në Botën Reale Të Biznesit
  • Për Të Gjithë Ata Që Kanë Filluar Punën Dhe Duan Që Të Arrijnë Të Zhvillojnë Karrierën E Tyre, Duan Të Bëhen Më Të Suksesshëm
  • Për Të Gjithë Ata Që Mendojnë Që Njerëzit Duhet Të Mësojnë Gjëra Të Reja Gjatë Gjithë Jetës
  • Për Të Gjithë Ata Që Dëshirojnë Të Bëhen “YJE” Në Kompaninë Që Punojnë. Ku Do Flasin Gjithë Për Të Arriturat E Tyre

 

ÇFARË DO TË MËSONI?

  • TEMAT KRYESORE TË WEBINARIT
  • SI TË BËHENI PROFESIONAL NE FUSHËN TE CILËN E USHTRONI
  • SI TË DONI ATË ÇFARË PO BËNI, PSE PO E BËNI DHE SI DUHET TA BËNI
  • SI TË KALONI NGA SHËRBIMI PËR KLIENT NË KUJDESIN PËR KLIENT
  • ÇFARË E BËN INTELIGJENCËN EMOCIONALE TË RËNDËSISHME PËR ZHVILLIMIN TUAJ
  • SI TË PËRMIRËSONI SISTEMIN TUAJ PËR TË ARRITUR QËLLIMET QË I KENI VENDOSUR VETES

 

FILLO INVESTIMIN TEK VETVETJA

 

TRAJNIM FALAS

MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE

NGA MIMOZA PASHA

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

 

TRAJNIM FALAS


MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE


NGA MIMOZA PASHA


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5
5 out of 5
1 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM