6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MENDJEN – WEBINAR

Instructor
Mirela Sula
286 students enrolled
5
7 VLERESIME
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • NJOFTIME
  • VLERËSIME
Banner 1920x1080

WEBINAR FALAS

6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MËNDJEN & TRANSFORMUAR JETËN TËNDE​

MIRELA SULA

Në këtë kurs do të mësoni si mund të clironi potencialin tuaj të brendshëm duke krijuar një mentalitet të shëndetshëm dhe pozitiv.

Mendja është mjeti më i rëndësishëm që mund t’ju ndihmojë të ripërcaktoni qëllimin tuaj, të merrni përgjegjësinë për të dhe ta zotëroni atë, kështu që të jeni në gjendje të krijoni një vizion të madh.

Duke mësuar se si të përdorni fuqinë e mendjes tuaj, ju mund të përqafoni një pamje të madhe për vizionin tuaj dhe të jetoni qëllimin e jetës tuaj.

Webinari fillon pas pak…

 

TEMAT KRYESORE TË WEBINARIT

 

TEMAT KRYESORE TË WEBINARIT

  • Fuqia E Subkoshiencës
  • Si Të Dalesh Nga Zonat E Errëta Mendore?
  • Si Të Kesh Kontroll Mbi Mendimet E Tua?
  • Si Të Kesh Mendjen Në Para Dhe Sukses?
  • Si Të Clirosh Bllokimin Mendor?
  • Si Të Kapërceni Çdo Sfidë Në Jetë Dhe Të Krijoni Një Rezistencë Të Fortë!

Webinari fillon pas pak...

SHIKO WEBINARIN TANI

 

5
7 VLERESIME
Stars 5
7
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0