KURSET

FILTRO SIPAS:
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (9)
ERMAL MAMAQI MENDO – NDRYSHO- FITO – TRAJNIM FALAS Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI! Në 2022, ne nuk jemi thjesht para një vit...
Mesatar
02:10:14
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (4)
Pse duhet të meditojmë? ✔ Për arsye se, ballafaqohesh me të njëjtat tema në jetë dhe nuk lëviz dot përpara! ✔ Për arsye se, ti ke nevojë të tejkalo...
Mesatar
5
5 (7)
WEBINAR FALAS 6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MËNDJEN & TRANSFORMUAR JETËN TËNDE​ MIRELA SULA Në këtë kurs do të mësoni si mund të clironi potenciali...
Mesatar
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (2)
TRAJNIM FALAS Thjesht kërce, Mos pengohesh NGA ALBI NAKO Trajnim falas i organizuar nga mjeshtri i madh Albi Nako dhe platforma TIDI.AL. Ky trajnim...
Fillestar
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS , KURSI I EXCELI-IT NGA BETISA MYFTARI Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI! , Benefitet e këtij kursi Në fund të kursit do arri...
Mesatar
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS   SUKSESI NË SHITJE FITO NJOHURI TË REJA PËR ARRITJE MAKSIMALE TË SUKSESIT NË SHITJE! NGA DENIS GAFURI Webinari fillon pas pak&#...
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS YOGA ME KLODIN NGA KLODIAN MURATI Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeç...
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS PUBLIC SPEECH & STAND UP COMEDY NGA LEONARD BOMBAJ Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI!      
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS Mësimet E Diolës Trajnim rreth nutricionit drejt jetesës së shëndetshme NGA DIOLA DOSTI Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI! &n...
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE NGA MIMOZA PASHA Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI!   SUKSESI VJEN SI REZULTAT I NDRYSHIMIT ...