6 SEKRETE PER TE FUQIZUAR MENDJEN DHE TRANSFORUMUAR JETEN TENDE – MIRELA SULA

ME BLERJEN E KETIJ KURSI JU GJITHASHTU PERFITONI:

1) PDF “MOS E LER MENDJEN TE IKE”

2) AUDIO BOOK

3) FTESE PER NJE NGA EVENTET E “GLOBAL WOMAN” ONLINE

4) GROUP COACHING

5) NDRYSHIMI PER SUKSES – ERMAL MAMAQI

6 SEKRETE PER TE FUQIZUAR MENDJEN - MIRELA SULA

1
FUQIA E SUBKOSHIENCES
2
SI TE DALESH NGA ZONAT E ERRETA MENDORE
3
SI TE KESH KONTROLL MBI MENDIMET E TUA
4
SI TE ARRISH POTENCIALIN TEND
5
SI TE CLIROSH BLLOKIMIN MENDOR
6
SI TE KTHESH MENDJEN NE PARA
7
LIBRI – MOS E LER MENDJEN TE IKE

ME BLERJEN E KETIJ KURSI JU GJITHASHTU PERFITONI:

1) PDF “MOS E LER MENDJEN TE IKE”

2) AUDIO BOOK

3) FTESE PER NJE NGA EVENTET E “GLOBAL WOMAN” ONLINE

4) GROUP COACHING

5) NDRYSHIMI PER SUKSES – ERMAL MAMAQI

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 23 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 4 ORE
LEKSIONE: 7
NIVELI: MESATAR