KURSET E KËTIJ TRAJNERI

PROFESIONAL
5
5
ALL43,800 ALL31,200
5
5 (1)
ÇOJE BIZNESIN TËND DREJT NIVELEVE MË TË LARTA 08 – 10 Prill 2022, Live në sallë Dijet, vendimet dhe veprimet e duhura janë ato që e bëjnë të mundur...
1 LEKSIONE
ALL43,800 ALL31,200