Mjeshtëro Biznesin

Instructor
Vasil Naçi
2 STUDENTE enrolled
5
1 VLERESIM
  • PËRSHKRIMI
  • KURRIKULA
  • VLERËSIME
head-eventi-min-pc6dhjklm0g8qkh2xxzv8j6831az8y76q46ge9mfno

ÇOJE BIZNESIN TËND DREJT NIVELEVE MË TË LARTA
08 – 10 Prill 2022, Live në sallë
Dijet, vendimet dhe veprimet e duhura janë ato që e bëjnë të mundur rritjen e biznesit tuaj, pavarësisht sfidave aktuale. Programi “Mjeshtëro Biznesin” është shumë më tepër se një konferencë për rritjen dhe zhvillimin e biznesit. “Mjeshtëro Biznesin” synon t’ju pajisë me njohuri, mjete, praktika dhe strategji për rritje të qëndrueshme dhe afatgjatë.  “Mjeshtëro Biznesin” është një program i ideuar për sipërmarrësit, drejtuesit dhe këdo që dashuron biznesin dhe ka pritshmëri dhe standarde individuale shumë të larta.
Gjatë katër ditëve të “Mjeshtëro Biznesin”, Vasil Naçi dhe skuadra e tij e ekspertëve, do të fokusohen në mënyrën e ndërtimit të kulturës, strategjive, sistemeve dhe burimeve e praktivave më të mira për sukses afatgjatë.
Pavarësisht nëse biznesi yt është i ri ose prej vitesh, i madh ose i vogël, lokal ose global, nëse shet produkte, shërbimeve apo ide, ekzistojnë një seri parimesh dhe strategjish që duhen kuptuar, mjeshtëruar e zbatuar që ta çojë biznesin në një nivel më të lartë. Ky program do të shërbejë për t’ju fuqizuar me mendësinë, aftësitë, taktikat, sistemet dhe mjetet që sigurojnë sukses të qëndrueshëm.
TI MUND TA MJESHTËROSH BIZNESIN NË NJË NIVEL MË TË LARTË SUKSESI.

Kohëzgjatja:  3 Ditë, 08 – 10 Prill 2022;
Ora: 09:00 – 19:00 (ora e Tiranës) GMT+1;
Pagesa: 270 257 Euro,  Lek Shqiptar 31200 (L);
Çmimi / Pagesa: Pagesa në sistemin tonë procesohet nga SIA Central Europe ().  Çmimet janë të konvertuara në ALL (Albanian Lek – L) sipas kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë ().
Locacioni: Expo City, Autostrada Tiranë – Durrës, kilometri 18;

Kliko për më tepër, mëso gjithçka në lidhje me programin! Bli Tani biletën!

 

ÇOJE BIZNESIN TËND DREJT NIVELEVE MË TË LARTA
5.0
1 VLERESIM
Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0