Informacione Ndihmëse

TIDI.AL - Platforma e parë dhe e vetme në Shqip, Akademia juaj Online! Ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat për rritje personale
Si të abonohemi për të shikuar filma

Abonimi në platformën tonë për të ndjekur filma në cilësi origjinale është i thjeshtë, mjafton të ndiqni udhëzimet e mëposhtme: Për informacione më të detajuara rreth abonimit për të shikuar filmat ju lutemi lexoni më tepër duke klikuar këtu! Regjistrohuni në platformën tonë (nëse jeni ende të paregjistruar), klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në […]

Regjistrimi dhe përdorimi sistemit Affiliate

Regjistrimi si Affiliate në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni Affiliate në menu (në fillim të faqes) ose në fund të faqes tek Zona për Affiliate, dmth tek linku: https://tidi.al/affiliate-area/. Nëse nuk jeni të regjistruar në platformën tonë, pra nëse nuk keni llogari tek tidi.al vazhdoni me plotësimin e informacioneve tuaja për Affiliate, gjithashtu […]

Si të Blejmë Trajnime ose Kurse tek TIDI

Për të ndjekur Kurset ose Trajnimet në platformën tonë është shumë e thjeshtë, klikoni Regjistrohu (nëse nuk jeni të regjistruar në platformë) tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.al/zona-e-klientit/, ose Login në të njëjtën faqe (Nëse jeni të rinj në platformën tonë)! Pasi të jeni futur me sukses […]

Si të ndjekim Kurset / Trajnimet

Për të ndjekur Kurset ose Trajnimet në platformën tonë është shumë e thjeshtë, klikoni Regjistrohu (nëse nuk jeni të regjistruar në platformë) tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.al/zona-e-klientit/, ose Login në të njëjtën faqe (Nëse jeni të rinj në platformën tonë)! Pasi të jeni futur me sukses […]

Rikthe Passwordin nëse keni humbur Aksesin

Rikthimi fjalëkalimit në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni tek Hyr në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.al/zona-e-klientit/! Klikoni tek REGJISTROHU ose tek HYR, klikoni tek KAM HUMBUR FJALEKALIMIN dhe VENDOSNI USERNAME ose E-MAIL me të cilin ju jeni regjistruar në platformën tonë. Në fund klikoni butonin DËRGO. Si […]

Regjistrimi tek Tidi.AL (Login)

Regjistrimi në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.al/zona-e-klientit/! Tek REGJISTROHU vendosni një USERNAME të lehtë për tu mbajtur mend nga ju, vendosni një E-MAIL të aksesueshëm nga ju, i cili duhet të jetë i sigurtë (sugjerohet gmail). Krijoni një FJALËKALIM që […]

Top