Keni Pyetje?
Message sent Close

2 Gisht Mjaltë 2 Toronto 18 Maj 20:00

L1,755.00

$30 CDA 

(Ky cmim mund të ketë një ndryshim të vogel 
në varësi të kursit të këmbimit të bankes.)

18 Maj, Ora 20:00

Address: Toronto Innis Town Hall Innis College, 2 Sussex Ave, Toronto, ON M5S 1J5, Canada

GENERAL ADMISSION!

Vendos saktë adresën e emailit sepse aty do të dërgohet bileta.(Sigurohu të kontrollosh SPAM dhe Inbox për emailin me biletat). Bileta nuk garanton një vend të caktuar. Paraqitu në kohë që të zësh një vend sa më të përshtatshëm!  Bileta është UNIKE. Atë duhet t’a paraqesësh në Check In të printuar ose elektronikisht.
Sigurohu që biletën tënde të mos ia tregosh askujt, pasi nëse skanohet një herë nuk mund të skanohet përsëri.

Për pyetje ose support teknik kontakto në Whatsapp: +355683180481

Zgjidh sasine e biletave:

No available seats