MOTIVIM

MOTIVIM >
Members only
I PERPARUAR
8 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
MOTIVIM >
Members only
I PERPARUAR
4 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
Me blerjen e biletës së “Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut” në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për su...
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL3,500
ME BLERJEN E KETIJ PRODUKTI JU BEHENI PJESE E LISTES SE PJESEMARRESVE TE EVENTIT LIVE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL6,000
SPECIAL
Copy of Banner 1920x1080 Per Web (1)
MOTIVIM >
24 MINUTA
ALL47,000
FILLESTAR
5 LEKSIONE
24 MINUTA
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL47,000