MNF Tiranë (VIP)

L39,788.00

Kohëzgjatja:  2 Ditë,02 & 03 Dhjetor;
Ora: 10:00 – 18:00 (ora e Tiranës) GMT+1;
Pagesa: 370 Euro,
Çmimi / Pagesa: Pagesa në sistemin tonë procesohet nga SIA Central Europe ().  Çmimet janë të konvertuara në ALL (Albanian Lekë – L) sipas kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë (). Ky event kushton € 370 (për 2 ditë);
Locacioni: Tiranë.
Gjuha: Shqip.

Çfarë përfshin PAKETA VIP?

  • Akomodim në Zonën “VIP” (në sallën e trajnimit)
  • Materialet e trajnimit (libri i ushtrimeve për 2 ditët e trajnimit)
  • Trajnim ekskluziv në njërin nga programet e avancuara “BUSINESS MASTERY” ose “FUQIA E ZHVILLIMIT PERSONAL
  • Dhuratë librin “Në garë me veten” nga Ermal Mamaqi
  • Dreke Me Ermalin

Përshkrim

[vc_row css=”.vc_custom_1643797339912{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1635340037609{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1694430029678{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

MENDO – NDRYSHO – FITO

 

02 & 03 Dhjetor Tiranë

MENDO NDRYSHO FITO është një event fuqizues dedikuar rritjes dhe zhvillimit tënd personal, bllokimeve të brendshme dhe hapave që duhet të ndërmarrësh për të çliruar potencialin tënd të plotë.

 

ÇFARË E BËN KËTË EVENT KAQ UNIK?

– Nuk ka një event tjetër në Shqipëri që mund ta transformojë jetën tënde më shumë se ky trajnim – ti do të çlirosh potencialin brenda teje dhe do krijosh një jetë të mrekullueshme për veten!

 

– Në vetëm 2 ditë, ti do të zbulosh fuqinë tënde të plotë dhe do të mësosh si ta përdorësh atë për të thyer çdo limit, për të kaluar çdo sfidë dhe për të krijuar jetën që ke ëndërruar.

 

– Në “Mendo Ndrysho Fito” do të përjetosh atë që nuk e ke përjetuar kurrë më parë: Ti jo vetëm do të motivohesh, por do të marrësh strategji dhe teknika konkrete për ta riprogramuar trurin tënd dhe për të transformuar jetën tënde.

Çfarë përfshin PAKETA VIP?

  • Akomodim në Zonën “VIP” (në sallën e trajnimit)
  • Materialet e trajnimit (libri i ushtrimeve për 2 ditët e trajnimit)
  • Trajnim ekskluziv në njërin nga programet e avancuara “BUSINESS MASTERY” ose “FUQIA E ZHVILLIMIT PERSONAL
  • Dhuratë librin “Në garë me veten” nga Ermal Mamaqi
  • Dreke Me Ermalin
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_button link_tooltip=”Early Bird: €̶ ̶49̶0̶ , € 1𝟐𝟎” btn_align=”center” btn_size=”btn-normal-size” button_color=”#48a7d4″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”#48a7d4″ button_border_color=”#48a7d4″ button_border_color_hover=”#48a7d4″ icon=”fas fa-info-circle” icon_color=”#48a7d4″ icon_bg_color=”#ffffff” link=”url:https%3A%2F%2Fermalmamaqi.al%2Fmendo-ndrysho-fito%2F|title:M%C3%ABso%20m%C3%AB%20tep%C3%ABr!|target:_blank” css=”.vc_custom_1661852841413{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]