I LOVE MY BUSINESS (STANDART)

L11,400.00

Pagesa: 95 Euro + TVSH

Çmimi/Pagesa: Pagesa në sistemin tonë procesohet nga SIA Central Europe () dhe suportohet nga Banka Credins.
Çmimet janë të konvertuara në ALL (Albanian Lekë – L) sipas kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë ().

Kategori:

Përshkrim

[vc_row css=”.vc_custom_1635862175047{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1635340037609{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1692966594328{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]Kohëzgjatja:  2 Ditë, 16 & 17 Dhjetor   2023;
Lokacioni: Prishtinë;
Gjuha: Shqip.

Eventi ideal për ty që je në karrierë, dhe që mbi të gjitha dëshiron të rritësh veten personalisht dhe profesionalisht!
Një trajnim nga Ermal Mamaqi; biznesmen dhe themelues i 9 kompanive të suksesshme në Shqipëri.
2 ditë fuqizuese ku do fokusohemi në aspekte të rritjes dhe mendësisë së duhur për biznes, duke cekur sfera të ndryshme të tij si shitjet, marketingu, punësimi & mbajtja e njerëzve të duhur për ty dhe vendosja e qëllimeve të qarta që do ta çojnë biznesin tënd në një nivel më të lartë.
Merr njohuritë e nevojshme për të shpërthyer potencialin tënd të plotë profesional, dhe shndërroje biznesin apo punën që bën në kënaqësi.

Nëse ti e do biznesin, biznesi të do ty!,

Çfarë është “I LOVE MY BUSINESS”?
Një event unik me fuqi transformimi dhe zhvillimi personal dhe profesional!
Ky është një trajnim që do të ndikojë pozitivisht në zhvillimin tuaj personal dhe profesional do t’ju ndihmojë ta çoni veten, biznesin dhe jetën tuaj në një nivel tjetër.
Trajnimi është i përgatitur nga Ermal Mamaqi dhe zhvillohet live për dy ditë me rradhë.
Në këtë event do të marrin pjesë disa të ftuar super specialë të cilët do kontribuojnë që ky event të jetë unik për të gjithë pjesëmarrësit.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

BËJ UPGRADE BILETËN DHE PËRFITO

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1641310891294{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;padding-top: 20px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1641310467996{background-color: #e0e0e0 !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1675424610145{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]Çfarë përfshin PAKETA VIP?

  • Akomodim në Zonën “VIP” (në sallën e trajnimit)
  • Materialet e trajnimit (libri i ushtrimeve për 2 ditët e trajnimit)
  • Trajnim ekskluziv në njërin nga programet e avancuara “BUSINESS MASTERY” ose “FUQIA E ZHVILLIMIT PERSONAL
  • Dhuratë librin “Në garë me veten” nga Ermal Mamaqi
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_button btn_align=”center” btn_size=”btn-normal-size” button_color=”#48a7d4″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”#48a7d4″ button_border_color=”#48a7d4″ button_border_color_hover=”#48a7d4″ icon=”fas fa-info-circle” icon_color=”#48a7d4″ icon_bg_color=”#ffffff” link=”url:https%3A%2F%2Ftidi.globalassistance1st.com%2Fprodukt%2Fi-love-my-business-vip%2F|title:BLI%20BILET%C3%8BN%20VIP|target:_blank” css=”.vc_custom_1675251500289{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]