Become an affiliate and earn L216.5 commission for every sale of this product.

Join Now!!

2 GISHT MJALTË 2 PREMIERA (SILVER)

Bëhu pjesë e një nate gala në Pallatin e Kongreseve, ku do të kesh mundesinë të shohësh shfaqjen e pare të filmit “2 Gisht Mjaltë 2”, në një mbrëmje të paharrueshme, bashkë me shumë personazhe të njohur të industrisë së kinematografisë shqiptare dhe jo vetem!

14 shkurt 2024,  Premiera e madhe ekskluzive e “2 GISHT MJALTË 2”!

“2 GISHT MJALTË 2” është një komedi që provon se ndonjëherë, momentet më të bukura në jetë janë ato që vijnë papritur dhe që na bëjnë të kuptojmë çfarë vërtet ka rëndësi.

No available seats

L4,330.00

No available seats