KURSET E KËTIJ TRAJNERI

5
5 (3)
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ky kurs ndihmon fëmijën në elasticitetin fizik por jo vetëm, pasi e ndihmon shumë të jetë fëmijë social, dhe të ...
Fillestar
2 LEKSIONE
WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (2)
TRAJNIM FALAS Thjesht kërce, Mos pengohesh NGA ALBI NAKO Trajnim falas i organizuar nga mjeshtri i madh Albi Nako dhe platforma TIDI.AL. Ky trajnim...
Fillestar