BIO E TRAJNERIT

Yoga nuk eshte thjeshte disa levizje fizike qe mund te beni, nuk eshte as vetem disa teknika frymemarje, Yoga eshte me shume se kaq. Yoga eshte energji, eshte energjia me e forte dhe me e bukura qe kam provuar. Yoga eshte filozofi, filozofia e jetes, se si ta shikoni jeten tuaj, problemet, sfidat e veshtira ne nje kendveshtrim totalisht ndryshe, se si te eliminoni mendimet negative dhe te rrisni pozitivitetin, vetbesimin, suksesin, lumturine tuaj. Pra me fjale shume te shkurtera, Yoga eshte menyre jetese, eshte menyra ideale per te jetuar nje jete te drejte, te shendetshme, pa strese, pa ankth, pa frike, dhe per te arritur keto qellime, duhet investim, nuk flas investim ne aspektin monetar, por investim ne kohe, ne disiplin, ne ushqim, ne praktik, ne ushqim etj, ne menyre qe kjo te funksionoi per ju. NUK KA NESER, AS PASNESER, DHE AS DJE. SOT, TANI, NE KETE MOMENT PREZENT VENDOS CFARE DESHIRON TE BESH, MOS E LER KOHEN TE IKI SE NUK TE KTHEHET ME, NUK E RIKUPERON DOT CFARE KA KALUAR. NAMASTE

KURSET E KËTIJ TRAJNERI

WEBINARE FALAS
5
5
Members only
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS YOGA ME KLODIN NGA KLODIAN MURATI Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeç...