blank

KURSET E KËTIJ TRAJNERI

blank
5
5 (2)
Me blerjen e biletës së “Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut” në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për su...
17 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL3,500
blank
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS   SUKSESI NË SHITJE FITO NJOHURI TË REJA PËR ARRITJE MAKSIMALE TË SUKSESIT NË SHITJE! NGA DENIS GAFURI Webinari fillon pas pak&#...
SHTO TEK TE PELQYERAT
blank
Members only
Top