OFERTË!

“I LOVE TROPOJA” & “2 GISHT MJALTË”

(SHIKO TË DY FILMAT)

Abonohu për të shikuar filmat me cilësi kinemaje.
Filmi 1:I Love Tropoja
Filmi 2:2 Gisht Mjaltë
2 filma në një paketë ( L400 për secilin film)
Abonohu tani dhe shiko 2 filmat për 48 orë (20% ulje)


I LOVE TROPOJA

Një djalë me ambicie të mëdha për jetën, shpreson që së shpejti do të vendoset në pozicionin që meriton në kompaninë ku ai punon, por çuditërisht ndodh e kundërta. Djali e gjen veten aty ku nuk e kishte menduar kurrë, në një qytet verior, në Tropojë (në qytetin e Marko Hoxhës në filmin “Taken”), ku duket se shpresa ka vdekur bashkë me botën në mendjen e tij.

Abonohu tani dhe shiko 2 filmat (20% ulje)


2 GISHT MJALTË

Historia e një çifti që mundohet të realizojë një muaj mjalti në Karaibe, por një gabim në blerjen e biletave i bën ata që të enden rrugëve të jugut të Shqipërisë duke përjetuar peripeci nga më të ndryshmet.

Abonohu tani dhe shiko 2 filmat (20% ulje)