MENDO – NDRYSHO – FITO

(Prishtinë, Kosovë), 18 dhe 19 dhjetor 2021

Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre!

MENDO – NDRYSHO – FITO

(Prishtinë, Kosovë), 15 dhe 16 janar 2022

”Eventi që po ndryshon jetën e shumë njerëzve”

Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre!

Mendo – Ndrysho – Fito, tani vjen në (Prishtinë, Kosovë) më datë 15 dhe 16 janar 2022. Bëhuni pjesë e Eventit më të madh në Ballkan për rritje dhe zhvillim personal. Por jo vetëm, ky event dhe këto trajnime janë ndër më të fuqishmet në botë për këdo, i cili kërkon të bëjë një hap para në jetën e tij në çdo fushë të jetës.,

Çfarë është MENDO NDRYSHO FITO?

Një event unik me fuqi transformimi dhe zhvillimi personal!

Ky është një trajnim që do të ndikojë pozitivisht në zhvillimin tuaj personal dhe do t’ju ndihmojë ta çoni veten dhe jetën tuaj në një nivel tjetër.
Trajnimi është i përgatitur nga Ermal Mamaqi dhe zhvillohet live për dy ditë me rradhë nga tetë orë. Në këtë event do të marrin pjesë disa të ftuar super special të cilët do kontribuojnë që ky event të jetë unik për të gjithë pjesëmarrësit.

Informacione rreth eventit

Bileta të rezervuara 24%
Organizimi eventit 53%
Përgatitja eventit 69%
Motivimi dhe gadishmëria 100%

Nëse nuk po përmirësohesh po përkeqësohesh!

Bli tani biletën tënde me çmim promocional (€ 120) deri më 25/11/2021 (€ 350):

Nxitoni, Biletat në dispozicion përfundojnë së shpejti!

(Prishtinë, Kosovë), 15 dhe 16 janar 2022

Trajnimi është i ndarë në katër seksione:

Mendo - Përcakto - Ndrysho - Vepro

Çfarë do të mësosh:

 • SI TË FITOSH PARA
 • SI TË BEHESH I SUKSESSHEM
 • SI TË BËHESH POZITIV
 • SI TË DALËSH NGA GROPA QË PO ZHYTESH
 • SI TË GJESH FORCËN PËR TË VAZHDUAR
 • SI TË TËRHEQËSH RRETH VETES PERSONAT E DUHUR

Nëse ju ndiqni të plotë trajnimin “Mendo, Ndrysho, Fito” dhe për arsye të ndryshme nuk ju ka pëlqyer, ne ju kthejmë 100% investimin tuaj mbrapsht.

PËR KË ËSHTË KY TRAJNIM?

Është për ty nëse:
 • Do të ndryshosh
 • Do të fitosh
 • Do të përmirësohesh
 • Do sukses

PËR KË NUK ËSHTË KY TRAJNIM?

Nuk është për ata që:
 • Nuk duan të ndryshojnë
 • Duan të pasurohen shpejt
 • Nuk duan të marrin veprim
 • Janë mëndje mbyllur

MOMENTE SPECIALE GJATË EVENTEVE TË KALUARA

PSE DUHET TA DËGJOSH ERMAL MAMAQIN?

THEMELUES I 9 KOMPANIVE

Themelues dhe drejtues në kohë të ndryshme i nëntë kompanive të suksesshme në tregun mbarëshqiptar si: Amievent, Xing.al, Mamaqi Production, Tidi.al, etj…

SHOWMAN

Krijues dhe prezantues i dy formateve më të ndjekura televizive si 6 ditë pa Ermalin dhe Xing me Ermalin.

FINANCIARISHT I PAVARUR

Kapitali dhe bizneset e krijuara i mundësojnë të njëjtin stil jetese edhe nëse heq dorë nga bizneset e tij.

AKTOR/MUZIKANT

Interpretues në një sërë spektaklesh, programesh dhe festivalesh si: Portokalli Apartamenti 2xl Dancing with thë stars Kënga magjike.

REGJISOR/PRODUCENT

Producent i 4 filmave dhe regjisor i tyre: Femrat, Dy gisht mjaltë, I love Tropoja, H.O.T..
Filmat më të ndjekur të kinematografisë moderne shqiptare me rekorde BOX OFFICE

EDUKIMI DHE TRAJNIMET

Diplomuar në Akademine e Arteve
Trajnuar nga Tony Robbins, Brian Tracy, John Lee, Grant Cardone.

I dashur mik,

Mirësevjen dhe të përgëzoj që ke marrë vendimin për të ndryshuar jetën tënde!

Fakti që ti ndodhesh këtu sot, tregon që ti ke ndaluar thjesht “së dëshiruari”, dhe tashmë ke nisur të ndërmarrësh aksion për t’a çuar jetën tënde në një nivel tjetër. Ti ke marrë në dorë frenat e fatit tënd, dhe unë jam shumë i lumtur për vullnetin dhe guximin që ti reflekton.

Pavarësisht aspektit të jetës tënde që ti dëshiron të përmiresosh a ndryshosh, gjithë çka do të mësosh në këto dy ditë, do të të ndihmojnë ty të ndërtosh e jetosh jetën që ti ëndërron. TI do të bëhesh versioni ideal i vetvetes, dhe asgjë nuk do mund të të mposhtë në rrugëtimin drejt suksesit.

Unë ndihem i lumtur të ndaj me ju gjithçka që kam mësuar dhe kam përjetuar në jetën time. Ky program është rezultat i pastër i çdo eksperience, sfide e pyetjeje që unë kam patur, dhe jam i sigurt që në këto dy ditë do të marrin përgjigje edhe shumë prej pyetjeve tuaja.

Ju them me bindje se ky është investimi më i mirë që ju keni bërë në një kohë të gjatë, sepse ky është një investim NË VETEN TUAJ!

Unë deshiroj që ju të merrni më të mirën prej kësaj eksperience, prandaj ju ftoj të lini mendjen e zemrën tuaj të hapur, sepse jetët tuaja janë gati të ndryshojnë tërësisht.

Le të hedhim hapat tanë të parë drejt një jete të mrekullueshme!

Me dashuri dhe respekt,

Ermal Mamaqi

TESTIMONIALS NGA ANËTARËT

“Një program fantastik, me koncepte dhe informacione nga autorët dhe folësit më të mirë të botës, i kompletuar shumë mirë, dhe i prezantuar në një stil unik dhe origjinal të Ermal Mamaqit, ku nuk mungon edhe humori, e mbi të gjitha i prezantuar në shqip! Shumë suksese dhe presim edhe programe të tjera! “
ARDIAN HOXHA
“Përshëndetje! Kam ndjekur të dyja ditët e trajnimit MENDO NDRYSHO FITO. Ishte një trajnim i mrekullueshëm!! Motivimi, inkurajimi dhe mbështetja që mora nga trajnimi më kanë inspiruar. Jam mbushur me energji pozitive dhe tashmë e di cfarë duhet të bëj që të jem cdo ditë një hap përpara. Ju jam shumë mirënjohëse për angazhimin dhe gadishmërinë tuaj për të na ndihmuar në rrugën e suksesit! Faleminderit!”
IRISA CUKA
“Një trajnim që duhet të bëhet më shpesh në Shqipëri. U ndjeva shumë mirë dhe shumë i motivuar gjatë trajnimit gjithcka ishte në vëndin e duhur dhe e thjeshtë për tu kuptuar, ishte një shtysë tjetër për mua që të vazhdoj përpara me atë që unë dua për jetën time dhe ju falenderoj të gjithëve ju që punuat për këtë trajnim dhe shpresoj të ketë akoma më shumë sepse ka edhe shumë njerëz të tjerë që kanë nevojë për kto trajnime. Faleminderit Ermal dhe gjithë stafi.”
ILIA FLORI
“U ndjeva shumë pozitiv gjatë gjithë kohës dhe u ndieva me fat që u bëra pjesë e këtij trajnimi, tani pasi mbaroi më duket sikur e kam shumë më të lehtë rrugën për të arritur gjërat që dua. Faleminderit për gjithcka folët.”
ARTAN MURATI

PËRMBLEDHJE E TRAJNIMIT 2 DITOR

Pyetje - Përgjigje

Cilat janë oraret e event-trajnimit për secilën ditë?

E shtunë  13 Nëntor 2021

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

E dielë 14 Nëntor 2021

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

A ka kufizime moshe për të ndjekur event-trajnimin?

Jo, Materiali dhe gjuha e përdorur në event-trajnimin “Mendo – Ndrysho – Fito” është e përshtatshme për t’u ndjekur në praninë e gjithë familjes, pa përjashtim moshe.

''Pyetje - Përgjigje'' të tjera të rëndësishme të sugjeruara:

Klikoni tek rubrika ”PYETJE TË SHPESHTA” për të lexuar të gjitha pyetje – përgjigjet!

4 PJESËT E TRAJNIMIT:

MENDO

blank

Mendo si fitues. Qartësi e situatës. Analizë. Gjej pengesat.

PËRCAKTO

blank

Përcakto qëllimet. Harto një plan të qartë.

NDRYSHO

blank

Ndrysho për mirë. Mbushje me dëshirë dhe me aftësi.

VEPRO

blank

Vepro tani. Merr aksion

4 PJESËT E TRAJNIMIT:

1. MENDO SI FITUES

 • Çfarë duhet të ndryshosh
 • 10 Pyetjet që duhet ti bësh vetes.
 • Si të zgjedhësh njerëzit që rri
 • Përcakto dëshirat
 • Si të përcaktosh qëllimet
blank

2. PËRCAKTO QËLLIMET

 • Si të bësh atë që kë më të vështirë
 • Si të mos dorëzohesh, çfarë do që të ndodhi
 • Si të jesh Optimist në çdo rrethanë
 • Si të gjesh një Mision për jetën tënde
 • Si të implementosh Strategjinë “6 Hapat e Hillit”
blank

3. NDRYSHO PËR MIRË

 • Si të Ndryshosh Besimet që të pengojnë
 • Si të mjeshterosh 4 Fazat e Ndryshimit
 • Si të bëhesh i vërtetë
 • Si të bësh të lumtur ata që të qëndrojnë pranë
 • Strategjia si të Riprogramosh Veten
blank

4. VEPRO TANI

 • Vepro Tani Si të bësh çdo ditë një hap para
 • Si të rrisësh Vlerën tënde
 • Si të Kuptosh, Parashikosh, Reagosh, Modifikosh, Përshtatesh
 • Si të përdorësh Leva për të Arritur Qellimi
 • Si të përdorësh Frikën për të Arritur Qëllimin
blank

6 BONUSE ME VLERË €3,360

Vetëm për ju që anëtarësoheni në këtë faqe!

OFERTA SPECIALE ERMAL MAMAQI

(Prishtinë, Kosovë), 15 dhe 16 dhjetor 2022

VLERA TOTALE E PAKETËS

3,360

_______________

€120

blank

blank

Nëse ju ndiqni të plotë trajnimin “Mendo, Ndrysho, Fito” dhe për arsye të ndryshme nuk ju ka pëlqyer, ne ju kthejmë 100% investimin tuaj mbrapsht.

PYETJE TË ZAKONSHME

A funksionojnë këto trajnime?

Për sa kohë kam akses tek tek trajnimet?

Si mund të paguaj nëse nuk kam kartë banke?

Nëse nuk kam mundësi ta ndjek live trajnimin, si funksionon?

Si mund ta kem Ermalin mentorin tim?

Cilat janë oraret e event-trajnimit për secilën ditë?

A ka ndonjë kufizim moshe për të ndjekur “Mendo - Ndrysho - Fito”?

Top