Denis Gafuri

KURSET E KETIJ TRAJNERI

Me blerjen e biletës së “Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut” në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për su...
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL3,500