TIDI.AL Akademia juaj Online!

MENDO NDRYSHO FITO

MENDO, NDRYSHO, FITO 02 & 03 dhjetor Tiranë   MENDO NDRYSHO FITO është një event fuqizues dedikuar rritjes dhe zhvillimit tënd personal, bllokimeve të brendshme dhe hapave që duhet të ndërmarrësh për të çliruar potencialin tënd të plotë.   ÇFARË E BËN KËTË EVENT KAQ UNIK?   – Nuk ka një event tjetër në Shqipëri […]

Si të abonohemi për të shikuar filma

TIDI.AL - Platforma e parë dhe e vetme në Shqip, Akademia juaj Online! Ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat për rritje personale

Abonimi në platformën tonë për të ndjekur filma në cilësi origjinale është i thjeshtë, mjafton të ndiqni udhëzimet e mëposhtme: Për informacione më të detajuara rreth abonimit për të shikuar filmat ju lutemi lexoni më tepër duke klikuar këtu! Regjistrohuni në platformën tonë (nëse jeni ende të paregjistruar), klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në […]

Regjistrimi dhe përdorimi sistemit Affiliate

Regjistrimi si Affiliate në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni Affiliate në menu (në fillim të faqes) ose në fund të faqes tek Zona për Affiliate, dmth tek linku: https://tidi.globalassistance1st.com/affiliate-area/. Nëse nuk jeni të regjistruar në platformën tonë, pra nëse nuk keni llogari tek tidi.al vazhdoni me plotësimin e informacioneve tuaja për Affiliate, gjithashtu […]

Si të Blejmë Trajnime ose Kurse tek TIDI

Për të ndjekur Kurset ose Trajnimet në platformën tonë është shumë e thjeshtë, klikoni Regjistrohu (nëse nuk jeni të regjistruar në platformë) tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/, ose Login në të njëjtën faqe (Nëse jeni të rinj në platformën tonë)! Pasi të jeni futur me sukses […]

Si të ndjekim Kurset / Trajnimet

Për të ndjekur Kurset ose Trajnimet në platformën tonë është shumë e thjeshtë, klikoni Regjistrohu (nëse nuk jeni të regjistruar në platformë) tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/, ose Login në të njëjtën faqe (Nëse jeni të rinj në platformën tonë)! Pasi të jeni futur me sukses […]

Rikthe Passwordin nëse keni humbur Aksesin

Rikthimi fjalëkalimit në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni tek Hyr në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/! Klikoni tek REGJISTROHU ose tek HYR, klikoni tek KAM HUMBUR FJALEKALIMIN dhe VENDOSNI USERNAME ose E-MAIL me të cilin ju jeni regjistruar në platformën tonë. Në fund klikoni butonin DËRGO. Si […]

Regjistrimi tek Tidi.AL (Login)

Regjistrimi në platformën tonë është shumë i thjeshtë, klikoni Regjistrohu tek butoni në të djathtë në fillim të faqes ose klikoni në linkun: https://tidi.globalassistance1st.com/zona-e-klientit/! Tek REGJISTROHU vendosni një USERNAME të lehtë për tu mbajtur mend nga ju, vendosni një E-MAIL të aksesueshëm nga ju, i cili duhet të jetë i sigurtë (sugjerohet gmail). Krijoni një FJALËKALIM që […]

“I LOVE TROPOJA” & “2 GISHT MJALTË” (SHIKO TË DY FILMAT)

OFERTË! “I LOVE TROPOJA” & “2 GISHT MJALTË” (SHIKO TË DY FILMAT) Abonohu për të shikuar filmat me cilësi kinemaje. Filmi 1: “I Love Tropoja” Filmi 2: “2 Gisht Mjaltë” 2 filma në një paketë ( L400 për secilin film) Abonohu tani dhe shiko 2 filmat për 48 orë (20% ulje) I LOVE TROPOJA Një djalë […]

2 GISHT MJALTË

2 GISHT MJALTË Titulli origjinal: 2 Gisht Mjaltë Filmi fillon: 28.03.2019 Zgjatja e filmit: 101 Minuta Shteti/Viti: ALB/2019 Lloji: Komedi Aktorë: Ermal Mamaqi, Elvana Gjata, Marjana Kondi, Koço Devole, Ervin Doko, Megi Pojani Regjisori: Emir Khalilzadeh, Ermal Mamaqi Distributori: Ermal Mamaqi Abonohu për të shikuar filmin me cilësi kinemaje, Bli Tani. Historia e një çifti […]