MENDO, NDRYSHO, FITO

WEBINAR FALAS NGA ERMAL MAMAQI

1
DUA ERMALIN SI MENTOR.
2
WEBINARI 25 GUSHT
2 ORE E 19 MINUTA

Në këtë webinar do të mësosh:

1. Sekrete dhe formula suksesi

2. Si të fokusohesh në pozitivitet

3. Si të ndryshosh besimet që të pengojnë

4. Si të përcaktosh qëllimet

5. Si të motivohesh për të vepruar

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
PJESEMARRES: 340 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 2 ORE E 19 MINUTA
LEKSIONE: 2
Video: 2 ORE E 19 MINUTA
Top