Udhëtim për fuqizimin e mendjes, trupit dhe shpirtit

5 out of 5
5
5 VLERESIME

TiDi.AL organizon një udhëtim unik për fuqizimin e mendjes, trupit dhe shpirtit. Udhëtimi do të zhvillohet në Valbonë dhe në vende të tjera të jashtëzakonshme në veri të vendit tonë më datë 12, 13 dhe 14 gusht. Do të jemi të shoqëruar nga mjeshtri i meditimit Sheki Useini, gjithashtu bashkë me Ermalin do të jemi të shoqëruar edhe nga njerëz të suksesshëm në biznes dhe në fusha të tjera.

Gjatë udhëtimit do vizitojmë vende përrallore, ngjitje në lartësi, rafting në Valbonë, meditim dhe shumë evente të tjera.

Shpenzimet e udhëtimit janë vlerësuar me 400 € / person. Përfitoni tani nga zbritja promocionale që ne mundemi të ofrojmë në një afat të limituar. Merre tani ofertën për 300 € / person!

 

 

5
5 out of 5
5 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
5
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 4 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 3 ditë
NIVELI: I Avancuar
Top