Thjesht kërce mos pengohesh

5 out of 5
5
3 VLERESIME

Ky kurs ndihmon fëmijën në elasticitetin fizik por jo vetëm, pasi e ndihmon shumë të jetë fëmijë social, dhe të ndjekë ëndrrën e tij.

Thjesht kerce – Mos pengohesh

1
Hip Hop, Mosha 5 – 7 vjeç
2
Hip Hop, Mosha 7 – 11 vjeç
5
5 out of 5
3 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
3
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 0 STUDENTE
LEKSIONE: 2
NIVELI: Fillestar
Top