RRUGA DREJT SUKSESIT

EVENT-TRAJNIMI “RRUGA DREJT SUKSESIT”
Tre ditë dedikuar transformimit tuaj, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja
Sfidoni gjendjen aktuale dhe synoni majat e potencialit tuaj!

TE FTUAR SPECIALE:

HETEM RAMADANI, SHEKI USEINI, ERMAL MAMAQI, AHMET SHALA, MIRELA SULA, ALKETA VEJSIU.

* ME BLERJEN E KETIJ EVENTI JU PERFITONI 50% ZBRITJE NE TRAJNIMIN “MENDO, NDRYSHO, FITO” NGA ERMAL MAMAQI *

PAS KRYERJES SE PAGESES,STAFI YNE DO TJU KONTAKTOJE PER TJU DHENE AKSESIN!

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 11 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 3 DITE
NIVELI: FILLESTAR