NDRYSHIMI PER SUKSES – ERMAL MAMAQI

5 out of 5
5
9 VLERESIME

NDRYSHIMI PER SUKSES

1
ERMAL MAMAQI – PREZANTIM
2
DUA ERMALIN SI MENTOR.
3
INTRO
4 MINUTA
4
LEXIMI I LIBRAVE
5 MINUTA
5
NJERIU QE KALOI SAHARANE
7 MINUTA
6
PLAKA E ARMATOSUR
2 MINUTA
7
TRE HAPA LARG ARIT
5 MINUTA
8
LIDERAT NUK LINDIN, BEHEN
7 MINUTA
9
SHKRUAJ NDRYSHIMIN
4 MINUTA
10
FUNKSIONI I PARASE
6 MINUTA
11
PROCESI I NDRYSHIMIT
4 MINUTA
12
BEHU REALIST
3 MINUTA
13
INTERPRETIMI = NDJENJA
6 MINUTA
14
BESIMET
2 MINUTA
15
KORRISTI
1 MINUT
16
VIZUALIZO ATE QE DO
4 MINUTA
17
NDRYSHO NATYRSHEM
4 MINUTA
18
LERE NDRYSHIMIN TE ZGJASE
2 MINUTA
19
JINI GJITHMONE POZITIV
2 MINUTA
20
SI DUHET DHENE URDHRI
2 MINUTA
21
HISTORIA ME AVIONIN QE BIE
7 MINUTA
22
SHEF BYTHE
3 MINUTA
23
HISTORIA ME PRIFTIN
3 MINUTA
24
TAKIM ME VETEN 1 ORE
1 MINUT
25
HISTORIA ME MOTORRISTIN
5 MINUTA
26
KATER FAZAT E NDRYSHIMIT
7 MINUTA
27
KUPTO, PARASHIKO DHE REAGO, HISTORIA ME CIKLLOPIN
3 MINUTA
28
NDRYSHO, MODIFIKOHU, PERSHTATU, HISTORIA ME SHALQININ NE SUPERMARKET
1 MINUT
29
COHU NE OREN 5
7 MINUTA
30
NJEREZIT QE KENI PRANE MUND TUA NXIJNE JETEN NESE NUK I BENI TE LUMTUR
3 MINUTA
31
MUND TE SHKOJE DHE ME KEQ
2 MINUTA
32
PERDORE FRIKEN, HISTORIA ME DOBESIMIN
5 MINUTA
33
HISTORIA ME JOELIN NE VALBONE
5 MINUTA
34
HISTORIA ME TAXISTIN
1 MINUT
35
FOKUSOHU TEK E MIRA, USHTRIMI ME NGJYRAT
4 MINUTA
5
5 out of 5
9 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
9
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 170 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 2 ORE E 9 MINUTA
LEKSIONE: 35
NIVELI: Fillestar
Top