MESO MEDITIMIN NGA SHEKI

5 out of 5
5
1 VLERESIM

WEBINARI I SHEKIT

1
WEBINARI 12 GUSHT
3 ORE E 20 MINUTA

Pse duhet të meditojmë?


✔ Për arsye se, ballafaqohesh me të njëjtat tema në jetë dhe nuk lëviz dot përpara!

✔ Për arsye se, ti ke nevojë të tejkalosh barrierat që vazhdimisht të paraqiten!

✔ Për arsye se, ndjehesh i frikësuar nga e nesërmja!

✔ Për arsye se, ti mund ta jetosh jetën si krijues dhe jo si viktimë!

✔ Për arsye se, ti je një tempull i gjallë i perëndisë!

[wpforms id="2129"]

5
5 out of 5
1 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
PJESEMARRES: 336 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 3 ORE E 20 MINUTA
LEKSIONE: 1
Video: 3 ORE E 20 MINUTA
Top