MENDO – NDRYSHO – FITO (Zürich, Switzerland)

5 out of 5
5
9 VLERESIME

MENDO – NDRYSHO – FITO

Ne nuk jemi menaxherë të rrethanave, ne jemi krijuesit e tyre!

Mendo – Ndrysho – Fito, tani vjen në Zyrih (Zvicër) më datë 13 dhe 14 nëntor 2021. Bëhuni pjesë e Eventit më të madh në Ballkan për rritje dhe zhvillim personal. Por jo vetëm, ky event dhe këto trajnime janë ndër më të fuqishmet në botë për këdo, i cili kërkon të bëjë një hap para në jetën e tij në çdo fushë të jetës.

,
Çfarë është MENDO NDRYSHO FITO?

Ky është një trajnim që do të ndikojë pozitivisht në zhvillimin tuaj personal dhe do t’ju ndihmojë ta çoni veten dhe jetën tuaj në një nivel tjetër.
Trajnimi është i përgatitur nga Ermal Mamaqi dhe zhvillohet live për dy ditë me rradhë nga tetë orë. Në këtë event do të marrin pjesë disa të ftuar super special të cilët do kontribuojnë që ky event të jetë i unik për të gjithë pjesëmarrësit.

Trajnimi është i ndarë në katër seksione:

Mendo - Përcakto - Ndrysho - Vepro

Çfarë do të mësosh:

 • SI TË FITOSH PARA
 • SI TË BEHESH I SUKSESSHEM
 • SI TË BËHESH POZITIV
 • SI TË DALËSH NGA GROPA QË PO ZHYTESH
 • SI TË GJESH FORCËN PËR TË VAZHDUAR
 • SI TË TËRHEQËSH RRETH VETES PERSONAT E DUHUR

Nëse ju ndiqni të plotë trajnimin “Mendo, Ndrysho, Fito” dhe për arsye të ndryshme nuk ju ka pëlqyer, ne ju kthejmë 100% investimin tuaj mbrapsht.

PËR KË ËSHTË KY TRAJNIM?

Është për ty nëse:
 • Do të ndryshosh
 • Do të fitosh
 • Do të përmirësohesh
 • Do sukses

PËR KË NUK ËSHTË KY TRAJNIM?

Nuk është për ata që:
 • Nuk duan të ndryshojnë
 • Duan të pasurohen shpejt
 • Nuk duan të marrin veprim
 • Janë mëndje mbyllur

Informacione rreth eventit

Bileta të rezervuara 72%
Organizimi eventit 85%
Përgatitja eventit 95%
Motivimi dhe gadishmëria 100%

Pyetje - Përgjigje

Cilat janë oraret e event-trajnimit për secilën ditë?

E shtunë  13 Nëntor 2021

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

E dielë 14 Nëntor 2021

Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1

A ka kufizime moshe për të ndjekur event-trajnimin?

Jo, Materiali dhe gjuha e përdorur në event-trajnimin “Mendo – Ndrysho – Fito” është e përshtatshme për t’u ndjekur në praninë e gjithë familjes, pa përjashtim moshe.

''Pyetje - Përgjigje'' të tjera të rëndësishme:

Kliko rubrika ”PYETJE TË SHPESHTA” për të lexuar të gjitha pyetje – përgjigjet!

4 PJESËT E TRAJNIMIT:

MENDO

blank

Mendo si fitues. Qartësi e situatës. Analizë. Gjej pengesat.

PËRCAKTO

blank

Përcakto qëllimet. Harto një plan të qartë.

NDRYSHO

blank

Ndrysho për mirë. Mbushje me dëshirë dhe me aftësi.

VEPRO

blank

Vepro tani. Merr aksion

Nëse nuk po përmirësohesh po përkeqësohesh!

Bli tani biletën tënde me çmim promocional deri më 31/10/2021 (€ 350):

Nxitoni, Biletat në dispozicion përfundojnë së shpejti!

Dëshmitë e personave që i kanë ndjekur dhe ndjekin këto trajnime tregojnë se funksionojnë për të gjithë ata që i vënë në zbatim informacionet që marrin në këto trajnime. Prandaj ky person mund të jesh edhe ti.
Aksesi në platformën tidi.al është i përhershëm dhe ju mund ti riktheheni çdo trajnimi nga e para sa herë të dëshironi.
Ne ofrojmë mundësinë e blerjes së paketës edhe me para në dorë me anë të postës brenda Shqipërisë ose me anë të transfertave bankare, Western Union, Moneygram, Ria etj.
Nëse nuk arrini të jeni prezent ditët e trajnimit ju mund ta aksesoni trajnimin e plotë në platformë kur të jeni të lirë
Nëse dëshironi që të keni Ermalin si mentorin tuaj mund të plotlsoni formën tek linku: www.mentor.tidi.al
E shtunë 13 Nëntor 2021 Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1 E dielë 14 Nëntor 2021 Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1
E shtunë 13 Nëntor 2021 Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1 E dielë 14 Nëntor 2021 Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.00 (ora e Tiranës) GMT+1 Jo, Materiali dhe gjuha e përdorur në event-trajnimin “Mendo – Ndrysho – Fito” është e përshtatshme për t’u ndjekur në praninë e gjithë familjes, pa përjashtim moshe. Kliko në linkun mëposhtë për të lexuar të gjitha pyetje 0 përgjigjet: Pyetje – Përgjigje!
5
5 out of 5
9 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
9
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
Course available for 16 days
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 2380 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 2 Ditë
Video: 16 Orë - 18 Orë
NIVELI: I Avancuar
Top