Konventa për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut


Me blerjen e biletës së
“Konventës për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut”
në datat 4 dhe 5 dhjetor ju përfitoni falas trajnimin “Ndryshimi për sukses” nga Ermal Mamaqi.

1
Webinar Konventa për Menaxher të Shitjes dhe Marketingut
2
DENIS GAFURI Hapja dita e pare
3
JORDAN BERGINC
4
ERMAL MAMAQI
5
SHEKI USEINI
6
ROBBY FRANK
7
MIACAELA PASSERI
8
MIRELA SULA
9
DRITON NIKQI
10
SHKELZEN JUSAJ
11
MIMOZA THAQI
12
DIANA PUSHI BEQARI
13
ASETILA KOSTINGER
14
KAPLESH PATEL
15
DENIS dita e dyte
16
Komentet e pjesamresve te konvetes 3
17
RECAP Reklama e Kon 3 per TIDI.AL

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 6 STUDENTE
LEKSIONE: 17
Top